۲۳ بهمن ۱۴۰۴، ۱۵:۰۵
۰
۰

پلیس اعلام کرد معافیت خدمت برای مردان دارای ۳ فرزند (با شرط سنی) و ۴ فرزند به بالا بدون محدودیت، فقط تا پایان سال اعتبار دارد و مشمولان باید زودتر اقدام کنند.

آخرین فرصت معافیت سربازی پدران پرجمعیت اعلام شد

به گزارش ایسنا، معاون وظیفه عمومی پلیس کرمانشاه گفت: قانون معافیت از خدمت سربازی برای آنهایی که دارای سه فرزند و یا بیشتر هستند، تنها تا پایان امسال دارای اعتبار بوده و اجرایی می‌شود. سرهنگ مسعود همتی اظهار کرد: تمامی مشمولان غایب و غیرغایب و کارکنان وظیفه حین خدمت که  دارای چهار فرزند و یا بیشتر هستند، بدون شرط  سنی و سایر مشمولان غایب و غیرغایب و سربازان وظیفه دارای سه فرزند به شرط داشتن حداقل ۴۰ سال تمام، می‌توانند از خدمت دوره ضرورت معاف شوند.

وی ادامه داد: قانون معافیت سه فرزندی و بیشتر فقط تا پایان سال جاری اجرا می‌شود و مشمولان واجد شرایط باید در فرصت در نظرگرفته شده از طریق دفاتر خدمات الکترونیک انتظامی (پلیس+۱۰) برای ثبت درخواست خود اقدام کنند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین مطالب

پربازدیدترین

پربحث‌ترین

نیازمندی‌ها